Tvaika katls: kādu izvēlēties savai virtuvei

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Tvaika katls: kādu izvēlēties savai virtuvei

Tvaika katls: kādu izvēlēties savai virtuvei

Tendenci uz veselīgu dzīvesveidu un bez eļļas gatavotām maltītēm atbalsta arvien vairāk un vairāk. Specializēts virtuves piederumi – tvaika katls - palīdzēs gatavot maltītes veselīgi un daudzveidīgi. Kā vienam no katlu veidiem tam ir vairākas svarīgas īpašības. Kā notiek gatavošana ar tvaiku? Kāpēc tas ir noderīgi? Kā izvēlēties piemērotu tvaika katlu, kas ir saderīgs ar jūsu plīts virsmu? To uzzināsi šajā rakstā.



Saturs:

1. Produkta vēsture.
2. Dizaina iezīmes un darbības princips.
3. Mājas tvaika katlu veidi.
    3.1. Pēc plīts virsmas veida.
    3.2. Pēc līmeņu skaita.
    3.3. Pēc materiāla.
4. Metāla perforēto ieliktņu priekšrocības.
5. Kāpēc nerūsējošais tērauds ir labākais materiāls:
    5.1. Vērtīgas nerūsējošā tērauda īpašības.
    5.2. Piederumu priekšrocības.
6. Svarīgas detaļas:
    6.1. Rokturis.
    6.2. Mērīšanas skala.
    6.3. Vāks.
    6.4. Tvaika izvads.
    6.5. Ieliktnis.
    6.6. Katla pamatne.
7. Kā izvēlēties mājas tvaika katlu.
8. Kā izmantot
    8.1. Gatavošanas algoritms.
    8.2. Vidējais gatavošanas laiks.
9. Uzglabāšana un kopšana.
10. FISSMAN produkcija.
11. Zīmola TOP modeļi.
12. Klientu atsauksmes.

Produkta vēsture

Tvaika katli – katli ar senu vēsturi. Pirmie šāda produkta aizsācēji tika atrastas agrīnās Ķīnas civilizācijas arheoloģisko izrakumu laikā. Tie tika atrasti Shang dinastijas galmā, valstībā uz ziemeļiem no Dzeltenās upes, kas pastāvēja no 1554. līdz 1046. gadam pirms mūsu ēras. Bronzas un keramikas katliem bija perforēts ieliktnis, un tos sauca par “siņ”. Līdzīgi atradumi ir atrasti Korejā, Jaungvinejā un Japānā. Izturējis laika pārbaudi, tvaika katls nav īpaši mainījies. Tomēr ir bijuši daži uzlabojumi.



Dizaina iezīmes un darbības princips

Pieredzējušas saimnieces atzīst, ka tvaika katla iegāde ir ikdienas virtuves rutīnas atvieglošana. Šis brīnišķīgais katliņš ļauj palutināt savu ģimeni ar veselīgiem un garšīgiem ēdieniem. Tā īpašais dizains ļauj to izmantot bez eļļas. Tvaika katls ir neaizstājams tiem, kas pieturas pie diētiskas vai veselīgas pārtikas lietošanas. Tvaicētus ēdienus ieteicams lietot cilvēkiem ar kuņģa-zarnu trakta slimībām, veciem cilvēkiem un bērniem. Tvaika katls ir daudzpakāpju ierīce. Apakšējā daļa ir paredzēta ūdenim, augšējie stāvi – produktu sastāvdaļām. Augšējā daļa ir perforēta, caur kuru paceļas karsts tvaiks. Tā ietekmē ēdiens pamazām kļūst gatavs. Viss, kas nepieciešams, ir uzraudzīt ūdens līmeni.



Mājas tvaika katlu veidi

Pieņemot lēmumu par pirkumu, esiet gatavi tam, ka tvaika katlam ir dažādi veidi. Lielāka dažādība, lielāka izvēle. Bet, lai neapjuktu un iepirktos pareizi, izpētiet katlu veidus.



Pēc plīts virsmas veida:

1. Tvaika katls gāzes plītij – klasiskais tvaika katls. Tā korpusam ir tradicionāla noapaļota forma. Sāni ir augsti, ar diviem sānu rokturiem un vāku. Apakšdaļa ir parasta, pamatne nav pastiprināta ar papildus metāla slāni. Biezums atbilst katla korpusam. Paredzēts darbam uz gāzes plīts. Karstums šādam katlam nekaitē. Laika gaitā metāls nedeformējas. Darbojas uzticami, bet nav piemērots indukcijas plītīm. Gāzes plītīm paredzētais tvaika katls ir saderīgs arī ar elektriskajām plītīm un stikla keramikas plītīm.


2. Tvaika katls indukcijas plītij – uzlabota jauda. Tā galvenais akcents ir daudzslāņu kapsulas pamatne, kas izkārtots pēc sviestmaizes principa. Augšpusē un apakšā ir nerūsējošā tērauda slānis. Iekšpusē - dažādu metālu sakausējums, kura pamatā ir alumīnijs. Tas ir materiāls ar ļoti augstu siltumvadītspēju. Šāds dibens ātri uzsilst un tam ir magnētiskas īpašības, kas ir priekšnoteikums darbam uz indukcijas paneļa.



Pēc līmeņu skaita:

1. Viena stāva tvaika katls sastāv no ūdens katla un viena perforēta ieliktņa. Šī ir lieliska izvēle mazām ģimenēm, kas bieži iegādājas šādu produktu bērnu ēdināšanai. Šāds tvaika katls ir neaizstājams mazuļa pirmajos dzīves gados.


2. Divu stāvu tvaika katls sastāv no katla apakšējās daļas un diviem perforētiem ieliktņiem. Šis ir ērts katla formāts 4 vai vairāk cilvēku ģimenei. Šeit tiek gatavotas kotletes, manti, klimpas, vistas gaļa, dažāda veida dārzeņi utt.


3. Daudzpakāpju tvaika katls ir ar vismaz 3 līmeņiem. Gadījumos, kad gaidi ciemiņus, tas palīdzēs, ļaujot pagatavot cienastu lielam ciemiņu pulkam.



Pēc perforēto ieliktņu materiāla:

1. Stikls – šāda versija ir skaista, bet ne visuzticamākā. Lai gan tas ļauj vizuāli kontrolēt gatavošanas procesu, tas ir trausls salīdzinājumā ar citiem materiāliem. Šī iemesla dēļ stikla ieliktņi Latvijā nav populāri.


2. Bambuss eksotika mūsu valstī. Bet Ķīnā, kur to ir daudz, pavisam parasti gatavošnas trauki. Perforētie ieliktņi ir iepriekš apstrādāti ar mitrumu un aromātu atgrūdošiem savienojumiem un izklāti ar papīru ēdiena gatavošanai.


3. Metāls – pazīstams un izturīgs materiāls tvaika katlu ieliktņiem. Spēcīgs, karstumizturīgs, nedeformējas no karstuma, nesaglabā ēdiena aromātus. Metāla tvaika katls ir pircēju iecienītākais ieliktņu veids. Nav brīnums, jo tam ir tik daudz priekšrocību! Par tiem mazliet vairāk lasi tālāk.



Metāla tvaika katlu ieliktņu priekšrocības

Neskatoties uz elektrisko modeļu parādīšanos, klasiskās plīts virsmas tvaika katli joprojām ir populāri. Tas galvenokārt ir saistīts ar to uzglabāšanas ērtumu un ilgu kalpošanas laiku. Šādu trauku iegāde nozīmē ienesīgu ieguldījumu ģimenes veselībā daudzus gadus uz priekšu. Tomēr mājas tvaika katlam ir arī citas svarīgas priekšrocības.


1. Katls ar uzlabotām funkcijām. Katla apakšējo daļu var izmantot kā neatkarīgu trauku ēdiena gatavošanai. Atkarībā no tilpuma tas var aizstāt nelielu kastroli vai kausu. Pievienojiet tam perforētu ieliktni, un esat gatavs tvaicēt.


2. Gatavo bez eļļas. Šī ir izeja tiem, kuri cieš no kuņģa-zarnu trakta slimībām, ir spiesti ievērot veselīgu uzturu vai vienkārši ievērot veselīgu dzīvesveidu. Tvaika katlam nav nepieciešama eļļa. Pavisam nemaz. Nav nepieciešams ieeļļot ieliktņu dibenu vai pašas sastāvdaļas. Trauki tajā necepas, bet tvaicējas.


3. Sastāvdaļu garšas un aromāta saglabāšana. Ne eļļa, ne ūdens nemaina tvaicētu produktu garšu, krāsu vai smaržu. Gluži pretēji, karstais tvaiks palīdz atklāt dabisko aromātu, piesātinot to ar pievienoto garšvielu notīm.


4. Maksimālais ieguvums no ēdienreizēm. Maigais termiskās apstrādes režīms praktiski neiznīcina produktu sastāvdaļās esošos dabiskos vitamīnus un mikroelementus. Tāpēc tvaicēti dārzeņi ir daudz veselīgāki nekā cepti un vārīti.


5. Ilgs kalpošanas laiks. Metāla tvaika katls nebaidās no kritieniem, skrāpējumiem un citiem mehāniskiem bojājumiem. Metāls nebaidās no korozijas, aplikuma.


6. Mūsdienīgi aksesuāri. Kaut kas tāds, kas parastu mājas tvaika katlu padarīs par jūsu iecienītāko katliņu. Tam ir ne tikai pārdomāts dizains. Bet tas ietver dažādus praktiskus sīkumus, kas atvieglo jūsu virtuves rutīnu. Tālāk mēs runāsim par mērīšanas skalu, stikla vāku, tvaika izvadi un citām detaļām.


7. Ērta uzglabāšana. Tradicionālo modeļu īpašnieki var ievietot katlu parastā skapī. Tam nav nepieciešama īpaša vieta, barošanas avots, dīkstāves laikā neaizņem virtuves darba virsmu.


8. Viegli kopjams. Metāla tvaika katls lieliski panes manuālu un automātisku mazgāšanu. Uz tā nepaliks balti vai tumši plankumi. Tas nebaidās no agresīvas sadzīves ķīmijas. Metāls ir viegli kopjams un iztur arī agresīvāku kopšanu.



Kāpēc nerūsējošais tērauds ir labākais materiāls

Lielākā daļa mūsdienu mājas tvaika katlu ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda. Alumīnijs, oglekļa tērauds, karstumizturīgs stikls un vēl jo vairāk čuguns – arī šie ir pārstavēti šajā nišā. Kāpēc nerūsējošā tērauda tvaika katls ir izteikts etalons savā nišā? Tam ir labs iemesls - paša metāla fizikālās īpašības, kas ir nevainojamas lietošanai mitrā virtuves vidē, kā arī no tā izrietošās trauku priekšrocības.



1. Vērtīgas materiāla īpašības.

Parametri
Atšifrējums
Kušanas temperatūra 1300 ͦC grādi.
Pretkorozijas īpašības Pateicoties augstajam hroma saturam, tas nerūsē.
Skābju un sārmu izturība Nerūsējošais tērauds ir inerts jebkurā pārtikas vidē.
Mehāniskā izturība Nokrītot neplaisā. Ir ļoti grūti saskrāpēt.
Feromagnētiskās īpašības Augsts dabiskais magnētisms, ko pastiprina daudzslāņu kapsulas dibens.
Inerce Nereaģē ar saturu. Nav savas smaržas. Nemaina ēdiena krāsu/garšu.
Siltumvadītspēja Uzsilst ātri un vienmērīgi.
Siltuma jauda Pēc sildķermeņa izslēgšanas tas ātri atdziest.


2. Nerūsējošā tērauda virtuves piederumu priekšrocības.

Parametri
Atšifrējums
Ārējā estētika Nerūsējošā tērauda izstrādājumiem ir skaists spīdīgs spīdums. Laika gaitā tas nenolietojas, pat mazgājot automātiskajā mašīnā.
Izturība Tērauda tvaika katla vidējais kalpošanas laiks ir 7-10 gadi. Ar rūpīgu lietošanu un savlaicīgu tīrīšanu tā kalpošanas laiku var pagarināt.
Karstumizturība Uz sadzīves gāzes, elektriskajām, stikla keramikas, indukcijas plītīm ar sildīšanas diapazonu līdz 300 grādiem tērauds nekūst.
Uzticamība Augsts temperatūras diapazons pārvērš nerūsējošā tērauda tvaika katlu par produktu, kam nav nepieciešama agrīna nomaiņa.
Vidējais svars Gan sieviete, gan vīrietis var viegli tikt galā ar traukiem. Katlu var viegli pārvietot pa virtuvi, pārliekot no degļa uz degli.
Saderība ar dažādām plīts virsmām Nerūsējošais tērauds ir viens no nedaudzajiem materiāliem, ko var izmantot jebkura veida plīts virsmai.
Drošība 304 hroma niķeļa sakausējums vai 18/10 klases nerūsējošais tērauds satur 18% hroma un 10% niķeļa. Tas nodrošina augstu izturību pret rūsas veidošanos un inerci pret pārtikas sastāvdaļām.


Svarīgi aksesuāri

Bieži šķiet, ka tvaika katla apakšējā daļa ir galvenais elements, kam vajadzētu pievērst uzmanību. Patiesībā korpusa kvalitāte ir ne mazāk svarīga kā pārējais dizains. Šajā sadaļā detaļas, kuras ir vērts izvērtēt pirms pirkšanas. Ar tām tvaika katla darbība kļūs daudz ērtāka.


1. Rokturi izgatavoti no tādas pašas kvalitātes nerūsējošā tērauda kā korpuss. Sānos nostiprināti ar uzticamām metāla kniedēm.


2. Mērīšanas skala uzklāta uz apakšējā ūdens nodalījuma iekšējās virsmas. To nevar izdzēst un tas vienkāršo trauku lietošanu.


3. Vāks izgatavots no paaugstināta biezuma, karstumizturīga, triecienizturīga stikla. Tas netraucē vizuāli kontrolēt gatavošanu.


4. Tvaika izvads ir uzstādīts vāka pamatnē. Tas ir mazs caurums, caur kuru tvaiks iziet no tvertnes. Kad tas pārstāj nākt ārā, ir pienācis laiks pievienot katlā ūdeni.


5. Tvaika katla perforētais ieliktnis ir izgatavots no nerūsējošā tērauda. Cieši, bet bez piepūles sēž viens otrā, neizlido, aprīkots ar perforāciju.


6. Katla pamatne mūsdienu modeļos ar indukciju. Tas ir biezs, pielāgots ilgstošai termiskai apstrādei, saderīgs ar jebkāda veida plīts virsmām.



Kā izvēlēties tvaika katlu mājai

Lai jaunie trauki plauktā nesakrātu putekļus un trauki dubultā katlā kļūtu par kroni, rūpīgi izvēlieties traukus. Jāņem vērā tikai trīs faktori:


1. Katla apakšējās daļas tilpums. 1-2 litru katli ir ērti mazu porciju un bērnu ēdienu gatavošanai. 3-5 litru katli ir piemērota izmēra 3-4 cilvēku ģimenei. Tvaika katls no 5 litriem ir paredzēts 5 vai vairāk cilvēkiem.


2. Līmeņu skaits. Viens perforēts līmenis ļauj pagatavot 1-3 ēdiena porcijas. Divi līmeņi ir paredzēti 4-6 porcijām utt. Apsveriet līmeņu diametru. Jo lielāks diametrs, jo vairāk porciju gatavosiet.


3. Pamatnes tips. Biezs daudzslāņu dibens ir izgatavots universāla tipa dubultajos katlos. Tie ir saderīgi ar gāzes, elektriskajiem, stikla keramikas, indukcijas paneļiem. Parasts dibens bez pastiprinājuma ar papildu metāla kārtu nederēs uz indukcijas plīts virsmām, bet derēs visiem pārējiem tipiem.



Kā lietot tvaika katlu

Kā gatavot tvaika katlā? Cik daudz gatavot dubultā katlā? Šajā sadaļā mēs atbildēsim uz diviem no populārākajiem jautājumiem.


Soli pa solim gatavošanas algoritms:

1. Noskalo, sagriež produktu sastāvdaļas. Pievienojiet sāli, piparus, iecienītākās garšvielas. Veido nelielas porcijas.


2. Ielejiet tīru, aukstu ūdeni tvaika katla apakšējā līmenī. Nepārsniedziet “maksimumālo” atzīmi mērīšanas skalā. Novietojiet trauku uz plīts. Ieslēdziet plīti.


3. Kad ūdens apakšējā līmenī vārās, tvaiks sāks celties uz augšu. Atvēli laiku ēdiena gatavošanai. Pārbaudiet šķidruma līmeni apakšējā daļā.


4. Sakārtojiet ēdiena porcijas perforētajos ieliktņos. Novietojiet tos virs katla apakšējās daļas secībā no blīvākas sastāvdaļas līdz mazāk blīvai / no maksimālā līdz minimālajam gatavošanas laikam. Tas ir, zemākajā līmenī lieciet gaļu / mājputnu gaļu /, tad kartupeļus / dārzeņus utt.


5. Atcerieties, ka gatavošanas laikā ēdienu garšas sajaucas. Gatavojiet zivis atsevišķi no pārējām sastāvdaļām.


6. Pēc gatavošanas izslēdziet plīti. Noņemiet ieliktņus ar karstumizturīgiem cimdiem. Gatavo ēdienu kārto uz šķīvjiem.



Vidējais gatavošanas laiks dažādiem ēdieniem:

Ēdiens
Gatavošanas laiks
Kotletes tvaicējamā katlā 30-40 min
Manti tvaicējamā katlā 50 min
Zivis tvaicējamā katlā 12-15 min
Dārzeņi tvaicējamā katlā burkāni 7-13 min;
sparģeļi 4-13 min;
brokoļi 5-12 min;
ziedkāposti 10 min;
baklažāni 10-25 min;
kukurūza 10 min;
kāposti 15 min;
bietes 30-60 min.
Vistas gaļa tvaicējamā katlā 40 min
Kartupeļi tvaicējamā katlā 12-15 min maziem gabaliņiem
Gaļa tvaicējamā katlā 40 min


Uzglabāšanas un kopšanas noteikumi

1. Pēc iegādes izņemiet konteineru no oriģinālā iepakojuma. Noskalo ar tekošu ūdeni. Noslaukiet sausu.

2. Trauki ir gatavi lietošanai bez papildus eļļas apstrādes vai apdedzināšanas paaugstinātā temperatūrā.

3. Nenovietojiet tvaika katla apakšējo līmeni uz plīts tukšu. Nepārpildiet ūdeni virs maksimālās atzīmes. Gatavošanas laikā uzturiet ūdens līmeni.

4. Izmantojiet tikai tīru ūdeni. Atcerieties, ka tvaiks no tā paceļas augstāk, sagatavojot trauku.

5. Metāla ieliktņi nav jāapstrādā ar eļļu. Ja vēlaties, varat ieeļļot pašas ēdiena porcijas.

6. Vāra uz lēnas vai vidēji augstas uguns, lai šķidrums ātri neizvārītos.

7. Pēc gatavošanas noņemiet metāla līmeņus ar karstumizturīgiem cimdiem, lai neapdedzinātu sevi.

8. Gatavo ēdienu pārnes atsevišķā traukā. Izlejiet ūdeni no tvaika katla apakšējā slāņa. Ļaujiet trauka detaļām pilnībā atdzist.

9. Katlu mazgāt nesaliktu. Ir atļauta manuāla un automātiska mazgāšana. Pēc katra līmeņa nožūšanas tos uzglabājiet labi vēdināmā vietā.



FISSMAN produkcija

Uzņēmums jau daudzus gadus ir pētījis klientu vēlmes attiecībā uz traukiem un virtuves piederumiem. Tvaika katlu FISSMAN kolekcija parādījās pirms dažiem gadiem, kad palielinājās pieprasījums pēc veselīgiem un diētiskiem, tvaicētiem ēdieniem. Šodien rindā ir tikai tie modeļi, kas saņēmuši zīmola produktu pircēju apstiprinājumu. Tie ir labākie no nerūsējošā tērauda izgatavotie tvaika katli, ko papildina mērīšanas skala, daudzslāņu indukcijas dibens, triecienizturīgi, caurspīdīgi vāki un citi mūsdienīgas detaļas. Zemāk ir FISSMAN tvaika katlu vērtējums un to lietotāju atsauksmes, kuri tos jau ir izmantojuši.



Zīmola TOP modeļi

Modelis
Apraksts
BAMBINO

BAMBINO


- neliels tvaika katls;
- tvaika katls piemērots bērnu pārtikas gatavošanai;
- tilpums 1,1 l;
- diametrs 14 cm;
- nodalījums ūdenim + 1 līmenis;
- tērauda korpuss 18/10 (INOX304);
- mērīšanas skala;
- caurspīdīgs triecienizturīgs vāks ar tvaika izvadi;
- daudzslāņu indukcijas dibens;
- gāzes, elektriskajām, stikla keramikas, indukcijas plītīm.
GABRIELA

GABRIELA


- nerūsējošā tērauda tvaika katls;
- tilpums 4,5 l;
- diametrs 20 cm;
- nodalījums ūdenim + 1 līmenis;
- tērauda korpuss 18/10 (INOX304);
- mērīšanas skala;
- caurspīdīgs triecienizturīgs vāks ar tvaika izvadi;
- daudzslāņu indukcijas dibens;
- gāzes, elektriskajām, stikla keramikas, indukcijas plītīm.
BARAKAT

BARAKAT


- tvaika katls;
- spiediena katls;
- tilpums 12 l;
- diametrs 32 cm;
- nodalījums ūdenim + 3 līmeņi;
- tērauda korpuss 18/10 (INOX304);
- mērīšanas skala;
- caurspīdīgs triecienizturīgs vāks ar tvaika izvadi;
- daudzslāņu indukcijas dibens;
- gāzes, elektriskajām, stikla keramikas, indukcijas plītīm.
ASPARAGUS

ASPARAGUS


- tvaika katls / fritēšanas katls;
- tilpums 3.5 l;
- diametrs 16 cm;
- nodalījums ūdenim + izņemams siets;
- tērauda korpuss 18/10 (INOX304);
- mērīšanas skala;
- caurspīdīgs triecienizturīgs vāks ar tvaika izvadi;
- daudzslāņu indukcijas dibens;
- gāzes, elektriskajām, stikla keramikas, indukcijas plītīm.


Klientu atsauksmes

"Paņēma rīsu vārīšanai, jo pēdējais katls bija apdedzis, ar šo problēmu nav, tilpums ir pietiekams."


“Mazs katls indukcijai, ļoti ātri uzvārās (dažiem tas ir mīnuss, man pluss). Viegli tīrāms trauku mazgājamā mašīnā. Attēlā ir katls, kas izmantots vairāk kā 30 reizes un joprojām izskatās kā jauns.”


“Jauks mazs katliņš. Nopirku gatavot mazulim. Ļoti ērti un skaisti. Viegls."


"Brīnišķīgs katliņš graudaugiem un zupai mazās porcijās."


“Labs biezs dibens, ietilpīgs katls, der 2 putras bļodām.”


“Labs katliņš ar plānu dibenu. Ļoti ērts izmērs - tieši tik daudz, lai uzreiz pagatavotu putru/makaronus/pelmeņus.”


“Izcila kvalitāte, ļoti ērti izmēri: šaurs augsts katls. Iepakots skaistā dāvanu kastē un otrā zīmola kastē, lai aizsargātu pirmo.”


"Ideāls par norādīto cenu, rokturi izturīgi, kvalitatīvs materiāls, un vāks ir ar caurduri."


"Izmērs lielisks, var notecināt ūdeni ar aizvērtu vāku, rokturi nesakarst, darbojas uz indukcijas plīts, var mazgāt trauku mašīnā."


“Viegli, ērti, patīkami turēt, gumijoti rokturi un vāka rokturis, un šīs atveres vāka sānos šķidruma novadīšanai ir nereāli ērti!!! Esmu sajūsmā! Es gribu citu izmēru."


“Mana sieva un vīramāte aizrāvās ar veselīgu dzīvesveidu. Nopirku viņām šo katlu. Tur var pagatavot pilnīgi visu. Mēģinājām. Ņammīgs! Jā, lieliski, ģimene laimīga un ēd veselīgi. ”


"Lielisks tvaika katls. Pirms tam paņēmu elektrisko tvaika katlu. Man tas šausmīgi nepatika - kondensāta tvertne ātri piepildījās, un no tās sāka plūst ūdens. Es cietu un atgriezu, paņēmu pretī šo, un tagad esu ir ļoti apmierināta. Ūdeni var liet daudz, nekas nekur netek ārā, viss tiek gatavots tik ilgi, cik vajag - tas der tiem, kas tāpat kā es gatavo gaļu ilgāk nekā nepieciešams. Vispār jau ilgu laiku vajadzēja šo ņemt ciet. Es gatavoju divos stāvos, ja uz svētkiem, un vienā stāvā, ja sev, tas ir liels un ietilpīgs.”


“Pēc dabas es gatavoju dažādus ēdienus. Es neesmu pavārs, drīzāk amatieris. Es pasūtīju šo komplektu, lai sāktu gatavot veselīgāk. Mums ir liela ģimene, un jau esošo tvaika katlu papildinājums ļoti palīdzēja, īpaši svētkos. Ieliktņi hermētiski noslēdzas, kas ir svarīgi ēdiena gatavošanā. Ļoti apmierināta ar pirkumu."


“Ļoti labs, kvalitatīvs tvaika katls! Lielam tilpumam, lieliski piemērots tvaika gatavošanas cienītājiem.


“Esmu ļoti gandarīts, ka iegādājos šo konkrēto tvaika spiediena katlu! Tas ir izgatavots kvalitatīvi, tas nozīmē visu! Liels, ļoti ērts. Liels paldies ražotājam.


"Praktiska lieta tiem, kam garšo tvaicēti ēdieni, vairāk gatavojam dārzeņus un kotletes, jo vīram ir gastrīts un tas ir viss, kas nepieciešams veselīgam uzturam."


Lai skatītu visu FISSMAN tvaika katlu klāstu, dodieties uz Interneta veiklau fissman.lv.


Fissman Jānis | 08 оanvāris 2023
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies