Porcelāna trauki: kā izvēlēties

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Porcelāna trauki: kā izvēlēties

Porcelāna trauki: kā izvēlēties

Jaunums veikalos FISSMAN: porcelāna kolekcija VERSAILLES


Stilīgi un eleganti, praktiski un neticami skaisti - Versailles porcelāna trauki ir lieliska izvēle īpašiem gadījumiem un ikdienai, ja vēlaties savai ikdienai pievienot kādu izcilu detaļu. Iepazīstieties ar FISSMAN produktu klāsta jaunumiem.

Porcelāna trauku kolekcija Versailles

Materiāls. Trauki no Versailles kolekcijas ir izgatavoti no izcilākā pienbaltā porcelāna. Viegls un izturīgs materiāls ir īstas klasikas un augstākās kvalitātes simbols. Porcelāna eleganci nevar sajaukt ne ar vienu citu materiālu, un šajā kolekcijā tā ir īpaši izteikta.

Izpilde. Vēl viens elegants akcents ir zelta raksts, kas rotā kolekcijas priekšmetus. Tas nav pārlieku pompozs, bet tajā pašā laikā šāds raksts piešķir greznuma pieskaņu visai kolekcijai – šo trauku izvēle parāda galda klājēja izsmalcināto gaumi.

Kas ir iekļauts kolekcijā? Versailles kolekcijā ir porcelāna šķīvji ar diametru 20 cm un 27 cm, porcelāna bļoda ar diametru 14 cm un porcelāna salātu bļoda ar diametru 23 cm.

 

Tējas trauku kolekcija. Jaunajā kolekcijā pieejama arī 1350 ml porcelāna tējkanna, divu krūzīšu komplekts un elegants cukurtrauks - šāds komplekts sniegs prieku ne tikai no pašas tējas pauzes, bet arī no tā, kādi eleganti priekšmeti tiek izmantoi tējas baudīšanai. Daudzējādā ziņā tās ir detaļas, kas nosaka mūsu dzīvi, un Versailles kolekcija palīdz to sajust.

 

Vēl viena Versailles kolekcijas priekšrocība ir tā, ka varat izveidot savu nepieciešamo priekšmetu komplektu. Gatavie servēšanas komplekti ar universālu pildījumu ne vienmēr atbilst individuālajām vēlmēm priekšmetu skaita un šķīvju izmēra ziņā. Šeit jūs izvēlaties tieši tos priekšmetus, kas jums nepieciešami.

Fissman Anete | 18 decembris 2022
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies