Panna indukcijas plīts virsmām: kā izvēlēties

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Panna indukcijas plīts virsmām: kā izvēlēties

Panna indukcijas plīts virsmām: kā izvēlēties

Gatavošanas metode uz "Aukstās" jeb indukcijas plīts virsmas, bez gazes, tika izgudrota 20. gadsimta vidū. Kopš tā laika virtuves piederumi ir ļoti mainījušies. Ēdiena gatavošanai uz šādas plīts virsmas ir nepieciešami īpaši trauki. Rakstā mēs runāsim par "virtuves karalienes" evolūciju. Kā darbojas indukcijas panna? Kādi veidi pastāv? Kāda ir labākā panna indukcijas plīts virsmai?



Saturs:

1.  Kas tas ir.
2.  Funkcijas.
3.  Vai parastie virtuves trauki ir piemēroti indukcijas virsmai.
4.  Cepšanas pannu veidi:
   4.1.  Pēc materiāla.
   4.2.  Pēc aizsardzības veida.
   4.3.  Pēc formas:
5.  Kā izvēlēties.
6.  Kā lietot.
7.  Kā rūpēties.
8.  FISSMAN produkti.
9.  Zīmola TOP modeļi.
10.  Klientu atsauksmes.

Kas tas ir

Laba indukcijas panna – Ārēji tā ir parasta cepšanas panna. Stabila, izturīga, vidēja svara. Tomēr tai ir papildus īpašība - biezs ieliktnis apakšā no feromagnētiskā sakausējuma. Tas ir nepieciešams, lai palielinātu magnētiskās īpašības. Bez tā indukcijas plīts neatpazīst pannu.



Funkcijas

Ne velti indukcijas plīti sauc par aukstu. Tā nedarbojas ar gāzi, bet gan ar elektrību. Nav atklātas liesmas, degļi ir plakani, sildīšana notiek tikai to ķēdes iekšpusē. Tas ir daudzkārt drošāk un ērtāk, taču tam ir nepieciešami īpaši trauki. Kuras pannas ir piemērotas indukcijas plītīm?


Korpuss ir izgatavots no metāla. Karstumizturīgs un nodilumizturīgs, tas nav pakļauts deformācijai pat nejaušas pārkaršanas dēļ. Tas tiek izgatavots vienā no trim rūpnieciskiem veidiem.


Metode
Apraksts
Spiests Bļodas izspiešana no metāla loksnes uz preses. Metāla biezums 3 mm. Trauks ir viegls, manevrējams, ātrai gatavošanai.
Kalts Sagataves formēšana, kam seko apdedzināšana krāsnī 400 grādu temperatūrā. Trauki iegūst plānas malas un masīvu dibenu. Piemērots cepšanai un sautēšanai.
Liets Cepšanas pannas izgatavošana, izlejot karstumizturīgā veidnē. Šis veido vienmērīgi biezu formu. Ideāls sautēšanai, mērcēm, gatavošanai savā sulā.


Rokturiem indukcijas pannām nav īpašu atšķirību. Galvenais ir karstumizturība. Rokturim jāpaliek aukstam pat ilgstošas gatavošanas laikā. Lai tā būtu, arasi izgatavots no koka, plastmasas vai bakelīta.


Pamatne indukcijas pannai nedrīkst būt plānāka kā 6 mm. Ārējā daļa ir spīdīga, izgatavota no nerūsējošā tērauda. Zem tā ir paslēpta daudzslāņu plāksne, kas izgatavota no metāla sakausējuma. Alumīnija pamatne. Tai ir augstas magnētiskās īpašības, pārnes tās uz pannu. Rezultātā dibens ātri un vienmērīgi sasilst.


Diametrs indukcijas pannai jāatbilst degļa kontūrām. Robežatšķirība var būt ne vairāk kā 10%. Plīts “neredzēs” pārāk lielu vai mazu virsmu, tas nozīmē, tā neieslēgsies.



Vai parasite virtuves trauki ir piemēroti indukcijas virsmai

Tiek uzskatīts, ka trauku magnētisko caurlaidību ir iespējams noteikt, izmantojot vienkāršu magnētu. Tā ir taisnība, taču trauki, pie kuriem tas pielīp, ne vienmēr ir piemēroti indukcijai. Kāpēc? Tas ir saistīts ar magnētisma pakāpi. Ar zemu magnētisko vērtību plīts atpazīst trauku, bet tajā esošie ēdieni gatavosies divreiz ilgāk. Lai neminētu, vai panna ir piemērota indukcijas plīts virsmai, izvēlieties specializētus virtuves piederumus. Tas ietaupīs jūsu laiku un arī samazinās vakariņu gatavošanas enerģijas izmaksas.



Indukcijas pannu veidi

Daudzveidības dēļ var būt grūti iegādāties pannu indukcijas plītīm. Katra mājsaimniece vēlas iegādāties traukus ar augstu veiktspēju, ilgu kalpošanas laiku, nesalīdzināmu dizainu. Praktisks, viegls, nepretenciozs. Veikalos ir daudz modeļu. Jūs nekļūdīsities, ja izvēlēsities pēc skaidra algoritma: materiāls – pārklājums – mērķis.


Pēc materiāla:


Materiāls
Apraksts
Īpatnības
Čuguns Čuguna panna indukcijas plīts virsmai
Pieejami vairāki veidi:
- no tradicionālā;
- no vieglā;
- no emaljēta čuguna.
Pārklājuma atšķirība. Tradicionālais čuguns to nedara. Porainā virsma tiek manuāli aizsērēta, kalcinējot un apstrādājot ar linsēklu eļļu. Vieglajam čugunam iekšpusē ir rūpnīcas nepiedegošs slānis. Emaljētas tvertnes ir aizsargātas ar krāsainu vai caurspīdīgu emalju.
Visās trīs versijās čuguna ross t r aprīkotas ar feromagnētisko ieliktni labākai magnētiskajai caurlaidībai. Stabils, smags, izturīgs.
Nepieciešams ilgs laiks, lai uzsilst un atdziest. Trauku silda, līdz ross gatavs.
Tradicionālais čuguns ir jāsagatavo pirmajai lietošanai.
Uzglabāt sausā veidā, lai izvairītos no rūsas.
Ieteicams mazgāt ar rokām.
Alumīnijs Alumīnija panna indukcijas plīts virsmai ir izgatavota ar rūpniecisku aizsardzību. Pārklājums, kas darbojas kā pretpiedeguma pārklājums.
Metāls ir dabiski viegls, tāpēc tā sver maz. Ar to tiks ros ne tikai trausla saimniece, bet pat pusaudzis.
Produkts iztur ikdienas slodzes. Mehāniski izturīgs, nedeformējas no pārkaršanas.
Aizsargpārklājumam pievienojot pārtikas ross t, alumīnija panna var būt jebkurā krāsā.
Lai saglabātu pretpiedeguma slāni, ieteicams mazgāt ar rokām.
Nerūsējošais tērauds Nerūsējošajā tērauda pannai indukcijas plīts virsmai nav nepieciešama rūpnieciskā aizsardzība. Tomēr ražotāji bieži aprīko pannas korpusu ar pretpiedeguma slāni, lai uzlabotu pannas veiktspēju.
Pārtikas tērauds ir ross, ķīmiski inerts. Nereaģē ar saturu. Neuzsūc smakas, nepieņem pārtikas produktu krāsu.
Virsmai ir skaists metālisks spīdums. Laika gaitā neizbalē. Nav pakļauts deformācijai, šķembām, skrāpējumiem.
Nerūsējošā tērauda pannu bez pārklājuma var mazgāt automātiskajā trauku mazgājamā mašīnā.
Ieteicams gatavot vidējā temperatūrā.


Pēc aizsardzības veida:


Veids
Apraksts
Bez pārklājuma Indukcijas plīts panna bez pārklājuma ir izgatavota no tradicionālā čuguna vai nerūsējošā tērauda. Klasiskais dizains ir uzticams, ja to izmanto pareizi. Čuguns jāsagatavo pirmajai lietošanai. 40 minūtes to kalcinē ar sāli, līdz sāls kļūst tumšāks. Tas nozīmē, ka pildviela ir uzsūkusi rūpnīcas smērvielas paliekas, attīrījusi virsmu no iespējamiem piemaisījumiem. Pēc tam uzklājiet linsēklu vai citu augu eļļu. Tas veidos nepiedegošu slāni. Nerūsējošajam tēraudam nav nepieciešama sagatavošana. Jums vienkārši jāizskalo cepšanas panna un jānoslauka tā. Pannu karsē uz lēnas uguns un gatavo uz vidējas liesmas, pievienojot nelielu daudzumu eļļas. Tādā veidā sastāvdaļas nepiedeg.
Ar pretpiedeguma pārklājumu Panna ar pretpiedeguma pārklumu indukcijas plīts virsmai ar rūpnieciski uzklātu pretpiedeguma slāni. Pārklājums ir slidens, nenomazgājas, cepot daļēji vai pilnībā aizvieto tauku slāni.
Veic šādas funkcijas:

  1. Aizsargā pannas korpusu no mehāniskiem bojājumiem.
  2. Novērš tiešu pārtikas saskari ar metālu.
  3. Novērš sastāvdaļu piedegšanu un pielipšanu.
  4. Pagarina pannas kalpošanas laiku.
  5. Samazina kopējo eļļas patēriņu.

Uz pannas ar pretpiedeguma pārklājumu tiek gatavoti ēdieni ar mazāku kaloriju saturu, maltītes bērniem, diētiski gardumi. Pannām nav nepieciešama mērcēšana vai dziļa tīrīšana trauku mazgājamā mašīnā. Aizsargkārta var būt sintētiska vai dabiska. Dabisks pārklājums ir drošāks, jo nesatur PFOA un smagos metālus. Vislabākie cenas un kvalitātes ziņā ir:
- keramikas pārklājums;
- akmens masas pārklājums.
Ar tiem indukcijas panna ar pretpiedeguma pārklākjumu kalpos 3-5 gadus. Saglabā rūpnīcas spīdumu. Mazgāt ar rokām.


Pēc formas:


Veids
Apraksts
Klasiskā panna Klasiskā panna indukcijas plītij nepieciešama regulārai cepšanai. Tās vienlīdz labi tiks galā ar gaļas gabaliem, veselām zivīm, vistas stilbiņiem, dārzeņiem un sēnēm.
Plata cepšanas virsma ar diametru 20-32 cm ir ļoti stabila. Vidēji 5-6 cm augstuma malas atrodas nelielā leņķī. Pannai ir trapecveida forma. Rokturis ir piestiprināts vai noņemams. Vāki nav iekļauti komplektā, bet tos var iegādāties atsevišķi.
Pankūku panna Pankūku panna indukcijas plīts virsmai palīdzēs pagatavot bērnu un pieaugušo dievināto maltīti. Piemērots arī biezpiena plācenīšiem, omletēm, karstajām sviestmaizēm.
Lai mīkla labi izklātos, pannu veido plakanu un vieglu. Vidējais diametrs 18-22cm. Sānu augstums nepārsniedz 2cm.Apakša gluda, nelīpoša. Rokturis ir karstumizturīgs un nesakarst. Savienojums ir stabils.
Dziļā panna Dziļā panna indukcijas plīts virsmai noderīga tiem, kas ievēro veselīgu uzturu. Noder gan cepšanai, gan sautēšanai. Uz šādas pannas gatavo maltītes savā sulā, mērces, buljonus vai pat maltīti krējumā. Pilnīgi kraukšķīgs ēdiens ar šāda veida pannu nesanāks. Ēdieni ir maigi un sulīgi. Pateicoties 6-7 cm augstajām malām, pannas korpusam ir apburošs apjoms un dziļums. Labākai siltuma pārnesei dibens ir izgatavots biezs. Rokturis bieži ir noņemams. Komplektā mēdz ietilpt vāciņš no caurspīdīga triecienizturīga stikla.
Wok panna Wok panna indukcijas plītij nepieciešama ātrai maisīšanai-cepšanai. Tehnika nāk no Ķīnas, tā atgādina fritieri manuālajā režīmā. Sastāvdaļas apcep lielā karstā eļļā, līdz tās kļūst kraukšķīgas. Šādi tiek gatavoti tradicionālie Āzijas ēdieni - rīsi un nūdeles ar dārzeņiem. Tiem pievieno zivju fileju, ziedkāpostus, sparģeļus, kartupeļu čipsus.
Korpuss ir plāns. Apakšdaļa šaura 10-12 cm. Sāni 8-9 cm augsti, slīpi. Panna atgādina apjomīgu konusu. Dizaina vieglums ļauj sajaukt sastāvdaļas pēc svara. Rokturis ir garš. Mājas Woki ir aprīkoti ar papildus sānu rokturi un vāku.
Grilpanna Grilpanna indukcijas plīts virsmai radīts speciāli steikiem. Lai lieli gaļas gabali ātri izceptos, trauku bieži veido kvadrātveida.
Veidotais korpuss labi uzsilst. Sāni un apakša ir biezas. Uz iekšējās virsmas ir izliektas 0,5 cm metāla ribiņas, kas veicina sastāvdaļu maksimālu cepšanu, kā arī piešķir ēdienam raksturīgu rakstu. Rokturis ir karstumizturīgs. Vāks nav iekļauts. Grila pannai klāt parasti iegādājas čuguna presi.
Sautējamā panna Sautējamā panna indukcijas plītij – šī ir kastroļa tipa panna. Tajā jūs varat cept, sautēt un pat izvārīt sastāvdaļas.
Korpuss ir biezs, liets. Apakšdaļa ir līdzena, ar feromagnētisku ieliktni. Viena roktura vietā divi sānu rokturi. Komplektā ietilpst vāks.


Kā izvēlēties

Kad indukcijas pannas tehniskie parametri ir skaidri, laiks padomāt par skaistumu. Galu galā pannai ir ne tikai jāsakrīt ar plīts virsmu, bet arī jāiepriecina saimniece. Izskatam ir liela nozīme, izvēloties pannu.


Kvalitāte. Pievērsiet uzmanību malu, šuvju un savienojuma punktu izpildei. Produkta korpusam jābūt gludam uz pieskārienu. Malas ir līdzenas, bez urbumiem. Vāks cieši pieguļ, bet ir viegli noņemams. Rokturi nelokās. Ja tiek nodrošināts noņemams mehānisms, klikšķa aizbīdnis ir labā stāvoklī un neķeras. Visu elementu krāsas ir patīkamas, kombinētas. Plastmasas daļām nav specifiskas smakas.


Svars. Laba panna ir stabila, bet ne pārāk smaga. Jebkura saimniece, pat jauna, var to pārvietot pa virtuvi. Pārāk vieglam katlam ir plāns korpuss vai tas ir izgatavots no viegliem sakausējumiem. Šāds metāls nolietosies ātrāk.


Dizains. Nav nepieciešams izvēlēties melnu vai pelēku pannu. Trauku veikalu sortiments piedāvā plašu krāsu klāstu. Modē ir rozā, bēša, tirkīza, bordo krāsas pannas, kā arī trauki, kas pārklāti ar krāsainu emalju. Pārklājums ir drošs, neietekmē ēdiena garšu, aromātu un izskatu.



Kā lietot

1. Novietojiet indukcijas pannu uz degļa.

2. Pārliecinieties, vai pannas malas sakrīt ar plīts degļa loku.

3. Iestatiet plīts vadību pozīcijā "lēna karsēšana".

4. Ļaujiet pannai uzkarst apmēram 1 minūti.

5. Ielejiet pareizo eļļas daudzumu, ļaujiet tai iztecēt pa visu pannas virsmu.

6. Sildiet trauku vēl 10-15 sekundes.

7. Iestatiet plīti pozīcijā "vidējs karstums".

8. Pievienojiet sastāvdaļas receptē norādītajā secībā.

9. Ja nepieciešams, mainiet siltumu uz lielāku/zemāku.

10. Pēc gatavošanas izslēdziet siltuma padevi.



Kā rūpēties

Labākās pannas indukcijas plīts virsmām ir nepieciešama pareiza apstrāde un savlaicīga aprūpe. Tā daudz neatšķiras no citu pannu kopšanas. Daudz kas ir atkarīgs no pārklājuma un korpusa. Karstu pannu atdzesē līdz istabas temperatūrai.


Ja ēdiens pielīp pie virsmas, atdzesētu pannu iemērc ūdenī ar pilienu mazgāšanas līdzekļa.


1. Tīriet ražotāja ieteiktajā veidā.

2. Manuāli notīriet ar sūkli un neabrazīvu mazgāšanas līdzekli.

3. Mazgājiet pannas ar pretpiedeguma pārklājumu un čuguna pannas tikai ar rokām.

4. Mazgājamā mašīnā mazgāt tikai nerūsējošajā tērauda pannas bez pārklākjuma.

5. Pēc tīrīšanas noslaukiet korpusu, rokturi un vāku.

6. Uzglabāt labi vēdināmā skapī.

7. Nepārsedziet. Nelieciet neko iekšā.



FISSMAN produkti

Fissman sniedz klientiem patiesi plašu izvēli, vienlaikus saglabājot katra produkta kvalitāti un drošību. Šis ir FISSMAN indukcijas pannu klāsta galvenais princips. Ir aptuveni 60 kolekcijas no nepiedegoša alumīnija, nerūsējošā tērauda, tradicionālā, vieglā un emaljētā čuguna. Izturīgs aizsargpārklājums no keramikas un akmens masas padara gatavošanu ātrāku un pannu vieglāk tīrāmu. Nesatur PFOA, svinu un kadmiju. Karstumizturīgi bakelīta rokturi garantē drošību un pievilcīgu dizainu. FISSMAN jūs varat viegli paņemt vienu parastu pannu vai veselu klāstu indukcijas plīts pannu.



Zīmola TOP modeļi

Modelis
Apraksts
Cepšanai
Promo

Promo


- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- TouchStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
- panna indukcijas plītīm ar nepiedegošu pārklājumu.
Fiore

Fiore


- diametrs 20 cm;
- alumīnijs;
- Marble pretpiedeguma pārklājums;
- noņemams bakelīta rokturis, Soft Touch pārklājums;
- panna indukcijas plīts virsmai
Crema nova

Crema nova


- panna 28 indukcijas plītij;
- diametrs 28 cm
- alumīnijs;
- EcoStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis, Soft Touch pārklākjums.
Pankūkām
Smoky Stone

Smoky Stone


- indukcijas pankūku panna;
- diametrs 20 cm;
- alumīnijs;
- PlatinumForte pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
- panna indukcijas plītij
Fiore

Fiore


- pankūku panna indukcijas plītij;
- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- Marble pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
Melani

Melani


- panna 22 indukcijas plītīm;
- diametrs 22 cm
- alumīnijs;
- TouchStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis, Soft Touch pārklājums.
Cepšanai un sautēšanai
Ofelia

Ofelia


- panna ar noņemamu rokturi indukcijas plītij;
- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- Greblon C2 pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
Latte

Latte


- panna 24 indukcijas plītij;
- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- TouchStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis, Soft Touch pārklājums.
Grace

Grace


- diametrs 26 cm;
- alumīnijs;
- TouchStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
- panna indukcijas plītij, lēta.
Wok
Milano

Milano


- panna 28 indukcijas plīts;
- diametrs 28 cm;
- alumīnijs;
- Greblon C2 pretpiedeguma pārklājums;
- bakelīta rokturis, Soft Touch;
Magic brown

Magic brown


- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- EcoStone pretpiedeguma pārklājums;
- bakelīta rokturis, Soft Touch;
- indukcijas panna, gāzes plīts.
Capella

Capella


- Wok panna indukcijas;
- diametrs 30 cm;
- alumīnijs;
- TiPro pretpiedeguma pārklājums;
- bakelīta rokturis, Soft Touch.
Grilēšanai
Čuguna grilpanna

Čuguna grilpanna


- Čuguna grilpanna indukcijas plītij;
- diametrs 26 cm;
- tradicionālais čuguns;
- rokturis no čuguna;
- sānu snīpis tauku noliešanai.
Milano

Milano


- lieta panna indukcijas plīts;
- diametrs 28 cm;
- alumīnijs;
- Greblon C2 pretpiedeguma pārklājums;
- bakelīta rokturis, Soft Touch.
Emaljas čuguna grilpanna

Emaljas čuguna grilpanna


- diametrs 28 cm;
- emaljēts čuguns;
- koka rokturis;
- čuguna panna indukcijas.
Sautēšanai
Firenze

Firenze


- diametrs 28 cm;
- alumīnijs;
- Greblon C2 pretpiedeguma pārklājums;
- bakelīta rokturi, Soft Touch
- iekļauts vāks
- bieza panna indukcijas plītij.
Diamond

Diamond


- indukcijas panna ar vāku;
- diametrs 28 cm;
- alumīnijs;
- Greblon C3+ pretpiedeguma pārklājums;
- iekļauts vāks;
- bakelīta rokturi, Soft Touch;
- panna ar biezu dibenu indukcijas plīts virsmai.
Ar noņemamu rokturi
La granite

La granite


- panna ar noņemamu rokturi indukcijas plītij;
- diametrs 24 cm;
- alumīnijs;
- TouchStone pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
- panna indukcijas plītij ar noņemamu rokturi.
Ar tērauda korpusu
Steel pro

Steel pro


- diametrs 24 cm;
- nerūsējošais tērauds;
- Xylan Plus pretpiedeguma pārklājums;
- Bakelīta rokturis
- Nerūsējošā tērauda panna indukcijas plītij.


Pannas indukcijas plīts virsmai: klientu atsauksmes

“Optimāls izmērs olu kultenim, cepšanai, makaronu sildīšanai, putrai diviem bērniem. Cenas patīkamas. Kvalitāti jau ir pārbaudījis laiks. FISSMAN produktus lietoju piecus gadus. “


“Par visu vairāk uzslavēju nepiedegošo pārklājumu, kas ļauj gatavot bez piepūles, pankūkas tā vien slidinās pa pannu. No plusiem es atzīmēju ērtu, patīkamu Soft Touch rokturi.


“Ērta, viegla panna, nekas nelīp. Sienas diezgan biezas 3mm, panna nepārkarst. Kas attiecas uz mani, tajā ir ļoti ērti gatavot, un tas ir vislabāk piemērots ēdiena sildīšanai. Apmierināta ar pirkumu."


"Lieliska panna! Šīs pašas firmas pannas kalpojušas jau vairāk nekā 5 gadus. Man paveicās! Un par tādu cenu, tā ir kā dāvana.


“Cepu kotletes, zivis, pankūkas. Viss bija labi izcepts! Super par tādu naudu! Es lietoju šīs firmas traukus jau 8 gadus, man ļoti patīk. Iepriekš bakelīta rokturu nebija, bet tagad tie tiek izmantoti. Tik forši".


"Skaisti trauki. Skaista bēša krāsa. Man īpaši patīk koka krāsas rokturis un tas, kā tas pieguļ rokai. Bet galvenā priekšrocība ir tā, ka panna ir piemērota indukcijas plītīm.


"Mēs to esam izmantojuši vairāk nekā sešus mēnešus. Nekas nelīp, nekas nedeg. Ļoti piemērots interjeram, atšķirībā no melnajām un pelēkajām pannām. Rokturim ir patīkams pieskarties un tas ir ērts.


"Cepšanas panna man patika, rokās šķiet uzticama un monolīta, cena ir diezgan pamatota."


“Piemērots indukcijai. Nav smaga, pankūkas nepiedeg, cepšanai izmantoju minimāli eļļu. Varbūt var cept vispār bez eļļas, bet neesmu mēģinājusi. Es iesaku šo produktu."


"Dziļajā pannā, iespēja uzreiz apcept vairāk produktu vienību, augstās malas dēļ, nekas nešļakstās."


“Pārklājums ir lielisks, gatavot ir prieks! Sen gribējās dziļo pannu plovam un sautējumam. Lielai ģimenei 28 cm diametra panna lieliski piemērota. Es sapņoju par vāku no šīs sērijas, kamēr mēs izmantojam vecos.


“Šo veikalu man ieteica kolēģe. Nopirku pannu un vēl kaut ko virtuvei. Panna ir laba, viegli mazgājama un uzglabājama. Es gatavoju bieži un nekad neesmu šo pannu piedezinājusi.


“Es negaidīju, ka man tā tik ļoti patiks. Tagad šis ir mans mīļākais produkts. Paņēmu brūnu, tai bija lielāka atlaide, nenožēloju. Lieliski harmonizējas ar rokturi, kas izgatavots no koka. Un nekādu sūdzību, lietoju pastāvīgi jau vairāk kā mēnesi. Ērta, nav smaga, laba pamatne, dziļa.


“Šī wok panna ir paredzēts plovam. Apmierināta".


Ar FISSMAN indukcijas pannu klāstu varat iepazīties interneta veikalā.


Fissman Jānis | 02 marts 2023
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies